Persoonlijk advies via WhatsApp
    • Geen item in je winkelwagen.
  • Alle categorieën

Blog

By-Bar_algemeen

StudioBELS is ondermeer verkooppunt van het Amsterdamse merk By-Bar. Elke dames- en meisjescollectie van By-Bar ontwikkelt zich op een organische manier. De inspiratie van Barbara, de oprichter van By-Bar, komt van haar reizen, haar leefgebied, wat ze ervaart en wat ze overal om haar heen ziet en voelt.

By-Bar’s unieke stijl

De stijl van Barbara laat zich het beste omschrijven als een combinatie van Scandinavisch strak design met een vrouwelijke moeiteloze ‘Je ne sais quoi’-stijl. Dat is de onverwachte insteek van Barbara, wat de stijl van By-Bar uniek maakt.

By-Bar studio

Samen met haar betrokken team zoekt Barbara altijd naar de beste materialen, verbeterde stijlen en is gefocust op de kleinste details. Zij en haar team maken graag items in natuurlijke kleuren, met kleurrijke accenten in een strakke en moeiteloze stijl. Ze zijn toegewijd om voor de uitgebalanceerde collectie hoogwaardige items te maken, die meer dan één seizoen kunnen worden gedragen. We hopen dat je er net zoveel van geniet als wij ervan houden!

Ieder seizoen kiezen wij de mooist passende items by By-Bar uit voor StudioBELS!

Share this post

Leave your thought here

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.