Persoonlijk advies via WhatsApp

Collectie van By-Bar Amsterdam

StudioBELS is ondermeer verkooppunt van het Amsterdamse merk By-Bar. Elke dames- en meisjescollectie van By-Bar ontwikkelt zich op een organische manier. De inspiratie van Barbara, de oprichter van By-Bar, komt van haar reizen, haar leefgebied, wat ze ervaart en wat ze overal om haar heen ziet en voelt.

By-Bar’s unieke stijl

De stijl van Barbara laat zich het beste omschrijven als een combinatie van Scandinavisch strak design met een vrouwelijke moeiteloze ‘Je ne sais quoi’-stijl. Dat is de onverwachte insteek van Barbara, wat de stijl van By-Bar uniek maakt.

By-Bar studio

Samen met haar betrokken team zoekt Barbara altijd naar de beste materialen, verbeterde stijlen en is gefocust op de kleinste details. Zij en haar team maken graag items in natuurlijke kleuren, met kleurrijke accenten in een strakke en moeiteloze stijl. Ze zijn toegewijd om voor de uitgebalanceerde collectie hoogwaardige items te maken, die meer dan één seizoen kunnen worden gedragen. We hopen dat je er net zoveel van geniet als wij ervan houden!

Ieder seizoen kiezen wij de mooist passende items by By-Bar uit voor StudioBELS!

Weekblad Ouder-Amstel

StudioBELS in Weekblad Ouder-Amstel

Wat een eer! De redactie van het Weekblad voor Ouder-Amstel heeft StudioBELS gekozen voor het allereerste kettinggesprek, een leuke nieuwe rubriek over bewoners van de gemeente Ouder-Amstel.

“In Ouder-Amstel gaan we van start met het kettinggesprek. In het kettinggesprek stellen we een inwoner aan u voor. Deze geeft vervolgens het gesprek door aan een dorpsbewoner en stelt daarbij een vraag. Isabel Estévez heeft sinds april 2017 haar eigen winkel in het voormalige Rabobankpand: StudioBELS.

Ja, daar heb ik twintig jaar van gedroomd. Veel mensen kennen me in het dorp als juf Isabel van de Jan Hekmanschool, waar ik tot 2010 heb gewerkt. Daarna heb ik in het bedrijfsleven twee andere functies vervuld. Al die jaren wilde ik echter graag een eigen winkel beginnen. Tijdens avondjes met vriendinnen had ik het er vaak over, maar ik durfde de stap niet te zetten. In november vorig jaar begon ik er serieus over na te denken. Na diverse gesprekken besloot ik een webwinkel in fashion en lifestyle te beginnen. Ik sprak op een feestje met een kennis over mijn plannen. Hij wees me terecht: het gaat je niet om de handel, maar meer om het sociale aspect, stelde hij. ‘Het adviseren en helpen van klanten, volgens mij vind je dat leuk,’ zei hij. ‘Dan is een webwinkel geen goed idee, maar moet je een fysieke winkel beginnen.’ Het zette me aan het denken. In eerste instantie was ik een beetje boos, ik had immers net de knoop doorgehakt voor een webwinkel. Maar hij had wel gelijk. Uiteindelijk heeft dat de doorslag gegeven. Eind december besloot ik om ervoor te gaan.”

Het hele interview kun je hier lezen ->

Burendag: Nieuwe ondernemers stellen zich voor

In korte tijd hebben allerlei nieuwe ondernemers zich in het voormalige Rabobankpand aan de Dorpsstraat, Kerkstraat en Korendragerstraat gevestigd. Daarmee is de dorpskern ingeruild voor een grote verscheidenheid aan initiatieven die Ouderkerk weer kleur geven.

Op 23 september is het Burendag en stellen wij ons graag voor als  ‘nieuwe buren’ tijdens een blokje om rond het voormalig Rabobankpand. Zoals bij een echt buurtfeest doen alle buren gezellig mee, draagt iedereen op zijn eien manier bij om er een leuke middag van te maken en proberen we de buurt beter te leren kennen. Via een leuke actie met strippenkaart ga je eerst een zaterdagversie van Het Parool ophalen bij Sprey. Met de krant onder de arm kun je aanschuiven bij de buren, want tijdens het voorgerecht in de ‘running lunch’ontdek je de lekkernijen van delicatessenzaak Ambrozijn (sinds een week geopend) en proef je drie heerlijke kaasjes van topniveau. Na het voorgerecht gaat de route weer naar buiten. Stomerij en Kledingreparatie Sterren helpt om kleding weer stormproef te maken. Daar ontvang je op 23 september 15% korting op kledingreparaties. Trek in het hoofdgerecht? Maak kennis met Marcel Korlaar Kwaliteitsvishandel (ook sinds een week geopend), haal een portie kibbeling met saus naar keuze of warmgerookte zalmlende, die je meeneemt op ene bordje naar d eoverburen van GRand-Café De Banq. Binnen ligt bestek klaar en kies je een glas Pouilly Fuissé, de kakelverse KEK! Special, de KEK! Witte hop of gewoon een frisje.

Heb je na dit alles nog een leuk cadeau nodig voor je eigen buren of jezelf? StudioBELS geeft op Burendag een korting van 15% op een artikel naar keuze.

Kom ook en loop gezellig een blokje om! Haal je strippenkaart voor tien euro bij Ambrozijn, de vishandel of De Banq en ontdek de nieuwe hotspots van de Ouderkerkse dorpskern.

Ook open tijdens de Ouderkerkse feestweek!

StudioBELS zit deze week ingesloten tussen de overkapping van café De Vrije Handel en de bijbehorende toiletwagen.. Maar ik ben er wel gewoon hoor!

Op Koningsdag is de winkel gesloten maar de rest van de week sta ik klaar met een kopje koffie of thee en ben je welkom om te komen snuffelen tussen alle leuke kadootjes en mooie kleding.

Nieuw in het assortiment

Het is wel even doorpakken, de nachten zijn inmiddels wat korter en de werkweken wat langer…. Maar wat geeft dit een energie, ik moet even mijn enthousiasme kwijt! We hebben contact gelegd met een aantal prachtige merken om ons assortiment te vullen. Omdat de winkel start in het zomer seizoen, waarin de wintercollectie alvast wordt voorgeorderd moesten we tegelijkertijd een zomer- én een wintercollectie uitzoeken. Poeh hee.. dat waren een hoop keuzes die gemaakt moesten worden maar erg leuk om te doen!

Het resultaat mag er dan ook zijn Een greep uit ons assortiment:

We gaan kleding verkopen van By-Bar (één van mijn favoriete merken!) en het Amsterdamse Knit-ted en Jade Twelve. Prachtige omslagdoeken van de Knit-Factory en super leuke zomerschoentjes van All Time Favourites ( de naam zegt het al toch?) En dan heb ik nog niet de sieraden genoemd van Orelia en de fraaie vegan leather tassen van Tinne+Mia. Maar kom ook vooral eens kijken naar onze living & giving producten. We bieden allerlei leuke cadeausuggesties aan voor zowel vrouwen als mannen.

Ik kan niet wachten tot ik het allemaal in de winkel kan hangen en neerzetten!

Tot gauw!

Isabel

X
Add to cart