Persoonlijk advies via WhatsApp
    • Geen item in je winkelwagen.
  • Alle categorieën

Blog

Het pandje waar StudioBELS in gevestigd zal zijn maakt onderdeel uit van het voormalige Rabobank-kantoor aan ’t Kampje en tegenover het gemeentehuis. De ruimte die voor de winkel is bestemd, had echter nog geen vooringang… niet zo handig dus voor een winkel, maar gelukkig wisten de nieuwe eigenaar van het pand en de gemeente snel tot een oplossing te komen. Via een snelle procedure mocht de voorzijde worden aangepast en is inmiddels onze nieuwe voordeur geplaatst.

Het begint al aardig op een winkel te lijken, toch?

Share this post

Leave your thought here

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.