• Geen item in je winkelwagen.
  • Alle categorieën

Blog

Het is wel even doorpakken, de nachten zijn inmiddels wat korter en de werkweken wat langer…. Maar wat geeft dit een energie, ik moet even mijn enthousiasme kwijt! We hebben contact gelegd met een aantal prachtige merken om ons assortiment te vullen. Omdat de winkel start in het zomer seizoen, waarin de wintercollectie alvast wordt voorgeorderd moesten we tegelijkertijd een zomer- én een wintercollectie uitzoeken. Poeh hee.. dat waren een hoop keuzes die gemaakt moesten worden maar erg leuk om te doen!

Het resultaat mag er dan ook zijn Een greep uit ons assortiment:

We gaan kleding verkopen van By-Bar (één van mijn favoriete merken!) en het Amsterdamse Knit-ted en Jade Twelve. Prachtige omslagdoeken van de Knit-Factory en super leuke zomerschoentjes van All Time Favourites ( de naam zegt het al toch?) En dan heb ik nog niet de sieraden genoemd van Orelia en de fraaie vegan leather tassen van Tinne+Mia. Maar kom ook vooral eens kijken naar onze living & giving producten. We bieden allerlei leuke cadeausuggesties aan voor zowel vrouwen als mannen.

Ik kan niet wachten tot ik het allemaal in de winkel kan hangen en neerzetten!

Tot gauw!

Isabel

Share this post

Leave your thought here

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.