Persoonlijk advies via WhatsApp
    • Geen item in je winkelwagen.
  • Alle categorieën

Blog

living-giving

In korte tijd hebben allerlei nieuwe ondernemers zich in het voormalige Rabobankpand aan de Dorpsstraat, Kerkstraat en Korendragerstraat gevestigd. Daarmee is de dorpskern ingeruild voor een grote verscheidenheid aan initiatieven die Ouderkerk weer kleur geven.

Op 23 september is het Burendag en stellen wij ons graag voor als  ‘nieuwe buren’ tijdens een blokje om rond het voormalig Rabobankpand. Zoals bij een echt buurtfeest doen alle buren gezellig mee, draagt iedereen op zijn eien manier bij om er een leuke middag van te maken en proberen we de buurt beter te leren kennen. Via een leuke actie met strippenkaart ga je eerst een zaterdagversie van Het Parool ophalen bij Sprey. Met de krant onder de arm kun je aanschuiven bij de buren, want tijdens het voorgerecht in de ‘running lunch’ontdek je de lekkernijen van delicatessenzaak Ambrozijn (sinds een week geopend) en proef je drie heerlijke kaasjes van topniveau. Na het voorgerecht gaat de route weer naar buiten. Stomerij en Kledingreparatie Sterren helpt om kleding weer stormproef te maken. Daar ontvang je op 23 september 15% korting op kledingreparaties. Trek in het hoofdgerecht? Maak kennis met Marcel Korlaar Kwaliteitsvishandel (ook sinds een week geopend), haal een portie kibbeling met saus naar keuze of warmgerookte zalmlende, die je meeneemt op ene bordje naar d eoverburen van GRand-Café De Banq. Binnen ligt bestek klaar en kies je een glas Pouilly Fuissé, de kakelverse KEK! Special, de KEK! Witte hop of gewoon een frisje.

Heb je na dit alles nog een leuk cadeau nodig voor je eigen buren of jezelf? StudioBELS geeft op Burendag een korting van 15% op een artikel naar keuze.

Kom ook en loop gezellig een blokje om! Haal je strippenkaart voor tien euro bij Ambrozijn, de vishandel of De Banq en ontdek de nieuwe hotspots van de Ouderkerkse dorpskern.

Share this post

Leave your thought here

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.