• Geen item in je winkelwagen.
  • Alle categorieën

Blog

Foto_Weekblad-OuderAmstel

Wat een eer! De redactie van het Weekblad voor Ouder-Amstel heeft StudioBELS gekozen voor het allereerste kettinggesprek, een leuke nieuwe rubriek over bewoners van de gemeente Ouder-Amstel.

“In Ouder-Amstel gaan we van start met het kettinggesprek. In het kettinggesprek stellen we een inwoner aan u voor. Deze geeft vervolgens het gesprek door aan een dorpsbewoner en stelt daarbij een vraag. Isabel Estévez heeft sinds april 2017 haar eigen winkel in het voormalige Rabobankpand: StudioBELS.

Ja, daar heb ik twintig jaar van gedroomd. Veel mensen kennen me in het dorp als juf Isabel van de Jan Hekmanschool, waar ik tot 2010 heb gewerkt. Daarna heb ik in het bedrijfsleven twee andere functies vervuld. Al die jaren wilde ik echter graag een eigen winkel beginnen. Tijdens avondjes met vriendinnen had ik het er vaak over, maar ik durfde de stap niet te zetten. In november vorig jaar begon ik er serieus over na te denken. Na diverse gesprekken besloot ik een webwinkel in fashion en lifestyle te beginnen. Ik sprak op een feestje met een kennis over mijn plannen. Hij wees me terecht: het gaat je niet om de handel, maar meer om het sociale aspect, stelde hij. ‘Het adviseren en helpen van klanten, volgens mij vind je dat leuk,’ zei hij. ‘Dan is een webwinkel geen goed idee, maar moet je een fysieke winkel beginnen.’ Het zette me aan het denken. In eerste instantie was ik een beetje boos, ik had immers net de knoop doorgehakt voor een webwinkel. Maar hij had wel gelijk. Uiteindelijk heeft dat de doorslag gegeven. Eind december besloot ik om ervoor te gaan.”

Het hele interview kun je hier lezen ->

Share this post

Leave your thought here

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.